Kolačići

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookie) na web stranici https://servis-elektroterm.hr/. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici https://servis-elektroterm.hr/ koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici https://servis-elektroterm.hr/, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama https://servis-elektroterm.hr/). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na https://servis-elektroterm.hr/ potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke.

Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja https://servis-elektroterm.hr/. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice https://servis-elektroterm.hr/


https://servis-elektroterm.hr/ prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tome koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Elektroterm,
Adresa: Frankopanska 7, HR-42230 Ludbreg
E- mail: info@servis-elektroterm.hr