je tvrtka koja se bavi proizvodnjom industrijskih šivaćih strojeva. Način rada ove tvrtke je prodaja proizvoda PEGASUS putem imenovanih distributera u odjevnoj industriji na teritoriju zapadne i istočne Europe, sjevernoafričkih zemalja i Južne Afrike. Uprava i skladište strojeva, uređaja i rezervnih dijelova, nalaze se u Kaiserslauternu / Njemačka, radi maksimalne podrške / usluge svojim kupcima.

 

Raspitajte se sad

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model M9OO DDL

Nova ekonomična serija overlok šivaćeg stroja marke Pegasus.

Stroj služi za šivanje na laganim, srednje teškim, teškim materijalima te postoji klasa stroja za ekstra teške materijale. Šivaći stroj je dobavljiv u izvedbi sa 1 iglom i 3 konca, 2 igle i 4/5 konaca ili 3 igle i 6 konaca. Širina šava ovisno o izvedbi iznosi 1.5 mm do 11 mm. Na stroj je moguće montirati uređaj za odrezivanje konca i odsis otpada te uređaj za automatsko podizanje papučice. Stroj je opremljen sa novom generacijom servo motora direktno montiranog na glavi stroja. Ovisno o klasi stroja, brzina šivanja iznosi 5000 – 6500 u/min.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model MX3200 – MX5200

Šivaći stroj – endlerica za šivanje na lakim, srednje teškim i teškim materijalima te ekstra teškim materijalima. Šivaći stroj je dobavljiv u izvedbi sa 1 iglom i 3 konca, 2 igle i 4/5 konaca ili 3 igle i 6 konaca. Širina šava ovisno o izvedbi iznosi 1.5 mm do 11 mm. Stroj je izrazito pouzdan i lagan za podešavanje prema vrsti materijala. Posebna izrada za sprječavanje kapanja ulja. Stroj je opremljen sa novom generacijom servo motora direktno montiranog na glavi stroja. Ovisno o klasi stroja brzina šivanja iznosi 6500 – 7500 u/min. Na stroj je moguće montirati uređaj za odrezivanje konca, odrezivanje trake i odsis otpada te uređaj za automatsko podizanje papučice.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model –  EX(T)5100

Šivaći stroj – endlerica sa cilindrom za šivanje na lakim, srednje teškim i teškim materijalima. Stroj posjeduje tip cilindra veličine samo 18 mm i varijabilni gornji i donji transport. Dolazi sa 1 iglom  i 3 konca, 2 igle i 4 konca. Širina šava ovisno o izvedbi iznosi 4 mm do 7 mm. Stroj je opremljen sa novom generacijom servo motora direktno montiranog na glavi stroja. Ovisno o klasi, brzina šivanja iznosi 6500 – 7500 u/min. Na stroj je moguće montirati uređaj za odrezivanje konca, odrezivanje trake i odsis otpada te uređaj za automatsko podizanje papučice te razne druge dodatke.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model –  W3500P

Šivaći stroj – ravni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca. Stroj je opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala standardno iznosi 5.6 ili 6.4 mm, a  prema potrebi dostupne konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za šivanje trake (paspul), gume, čipke ili za prekrivne šavove. Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, rezanje trake te sa automatskim podizanjem papučice stroja i dodavačem trake ili gume. Brzina šivanja iznosi od 4000 do 6000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model – W3600P

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca.

Opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala standardno iznosi 5.6 ili 6.4 mm, a  prema potrebi dostupne konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama, za šivanje trake, gume ili čipke. Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, rezanje trake, podizanjem papučice stroja te pulerom i uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba te vodilicom materijala kod zatvaranja duljine. Brzina šivanja iznosi 5000 do 6000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W600P

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca. Stroj je opremljen sa gornjim pletačem te sa smanjenom dimenzijom rukavca od 270 mm. Razmak igala standardno iznosi 5.6 ili 6.4 mm, a  prema potrebi dostupne konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama, šivanje trake, gume ili čipke. Može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, rezanje trake, podizanjem papučice stroja te pulerom i uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba. Brzina šivanja iznosi 5000 do 6000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model WT600P

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca, sa neovisnim gornjim i donjim diferencijalnim pogonom za šivanje na problematičnim materijalima. Opremljen je sa gornjim pletačem. Razmak igala iznosi 3.2, 4.0, 4.8, 5.6 ili 6.4 mm. Prema potrebi, dostupne su konverzije za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama.

Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, trake,

podizanje papučice stroja te pulerom i uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba kao i vodilicom materijala kod zatvaranja duljine. Brzina šivanja iznosi od 5000 do 6000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W500P       

Šivaći stroj – ravni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala iznosi 3.2, 4.0, 4.8, 5.6 ili 6.4 mm. Prema potrebi, dostupne su konverzije za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za šivanje trake (paspul), gume, čipke ili za prekrivne šavove. Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, trake te podizanjem papučice stroja i pulerom. Po potrebi, može se opremiti i sa uređajem za dodavanje gume. Brzina šivanja iznosi od 5500 do 6000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model WT500P       

Šivaći stroj – ravni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca sa neovisnim gornjim i donjim diferencijalnim pogonom; za bolju kvalitetu šivanja kod problematičnih materijala. Stroj je opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala 3.2, 4.0, 4.8, 5.6 ili 6.4 mm prema potrebi, također dostupne konverzije za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za šivanje trake (paspul), gume, čipke, ili za prekrivne šavove. Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, trake te uređajem za podizanjem papučice stroja i pulerom. Brzina šivanja do 5500 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

podizanje papučice stroja te pulerom i uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba kao i vodilicom materijala kod zatvaranja duljine. Brzina šivanja iznosi od 5000 do 6000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W200P

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa malom dimenzijom rukavca od 177 mm. Za šivanje na odjevnim predmetima malih dimenzija (dječji program). Stroj je opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala standardno 5.6 ili 6.4 mm, a  prema potrebi dostupne konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama. Može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca te uređajem za podizanje papučice stroja. Brzina šivanja iznosi do 5000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model WT200P     

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa malom dimenzijom rukavca promjera 177 mm, sa gornjim i donjim diferencijalnim pogonom. Razmak igala 3.2, 4.0, 4.8, 5.6, 6.4 mm. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama. Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca te uređajem za podizanjem papučice stroja kao i sa uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba. Brzina šivanja iznosi do 5000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W169P                           

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa ekstra malom dimenzijom rukavca 113 mm sa gornjim i donjim diferencijalnim pogonom sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konca. Stroj je standardno opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala standardno 5.6 ili 6.4 mm, a  prema potrebi, dostupne su konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama.

Može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca te uređajem za podizanjem papučice stroja. Brzina šivanja iznosi do 4000 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W2600P

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca sa gornjim i donjim diferencijalnim pogonom. Stroj je opremljen sa gornjim pletačem, visokom zaštitom od kapanja ulja te ima mogućnost odabira između mekih i čvrstih šavova.

Razmak igala standardno iznosi 5.6 ili 6.4 mm a prema potrebi dostupne su konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama, šivanje gume, zatvaranje duljine poruba. Može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, trake, podizanje papučice stroja te pulerom i uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba. Može biti opremljen vodilicom materijala kod zatvaranja duljine. Brzina šivanja iznosi do 6500 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W600PV

Šivaći stroj – rukavni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca,

početni modeli tvrtke Pegasus. Stroj je opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala standardno iznosi 5.6 ili 6.4 mm, a  prema potrebi dostupne su konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za prekrivne šavove na okruglinama,

za šivanje trake, gume ili čipke. Stroj može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, rezanje trake, podizanje papučice stroja te pulerom i uređajem za odrezivanje viška tkanine kod šivanja poruba ili vodilicom materijala kod zatvaranja duljine.

Brzina šivanja iznosi do 5500 u/min. Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model W500PV    

Šivaći stroj – ravni iberdek sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca,

početni modeli tvrtke Pegasus. Stroj je opremljen sa gornjim pletačem. Razmak igala standardno iznosi 5.6, ili 6.4 mm, a  prema potrebi dostupne su konverzije 3.2, 4.0, 4.8 mm za kasniju pregradnju. Stroj se koristi za šivanje trake (paspul), gume, čipke, ili za prekrivne šavove. Može biti opremljen sa uređajem za rezanje konca, rezanje trake te sa automatskim podizanjem papučice stroja i dodavačem trake ili gume. Brzina šivanja do 6000 u/min. Brzina šivanja iznosi do 5500 u/min.  Stroj je opremljen sa servo motorom direktno ugrađenim na glavu stroja.

Pegasus industrijski stroj za šivanje, model FS700P

Šivaći stroj – ”flatlok” rukavni stroj za šivanje na lakim, srednje teškim i teškim materijalima; za šivanje donjeg rublja i sportskog programa. Stroj je opremljen sa 4 igle i 6 konaca a brzina šivanja iznosi do 4200 u/min. Razmak igala 5.2 i 6.0 mm. Ovisno o potrebi, opremljen je sa nožem za jednostruko ili dvostruko odrezivanje viška tkanine. Stroj je opremljen sa servo motorom.

Pegasus

Upit za Pegasus

2 + 13 =

Servisni obrt

Elektroterm

vl. Drago premec

 

Sjedište:

Frankopanska 7,

HR-42230 Ludbreg

 

Lokacija ureda:

Zagorska 11,

HR-42230 Ludbreg

Telefon:

+385 (0)42 819 121

 

Fax:

+385 (0)42 306 821

 

Email:

info@servis-elektroterm.hr

 

Skype:

denis.elektroterm

Odjel prodaje

& Tehnički odjel:

 

Denis / Referent prodaje

+385 98 932 2411

 

Dejan / Referent prodaje

+385 98 900 4102

 

Zvonimir / Tehničar serviser

+385 99 809 0414