je tvrtka iz Kine osnovana 2006. godine i smatra se jednom od najvažnijih svjetskih baza za istraživanje i razvoj tehnologije izrade šivaćih strojeva. Upravo zbog visokih ulaganja u razvoj i napredak tehnologije, tvrtka Bruce se odlikuje izradom izrazito stabilnih i pouzdanih strojeva koje plasira na tržište diljem svijeta.

 

Raspitajte se sad

Bruce industrijski stroj za šivanje – model X5

Industrijski šivaći stroj – endlerica.

Stroj služi za šivanje na laganim, srednje teškim, teškim materijalima. Šivaći stroj se može nabaviti u slijedećim izvedbama:1 igla i 3 konca, 2 igle i 4/5 konaca ili 3 igle i 6 konaca. Širina šava ovisi o izvedbi; 1.5 mm do 11 mm. Stroj koristi igle za šivanje DCxB27 – standard. Stroj je opremljen sa LED svijetlom i podešavanjem brzine rada stroja do 5500 u/min. Glava stroja je  montirana u visini sa stolom ili poluvisoko te je  izuzetno stabilan i lako se koristi.

Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model B5

Industrijski šivaći stroj – endlerica.

Stroj služi za šivanje na laganim, srednje teškim, teškim materijalima. Šivaći stroj se može nabaviti u slijedećim izvedbama: 1 igla i 3 konca, 2 igle i 4/5 konaca ili 3 igle i 6 konaca. Širina šava ovisi o izvedbi 1.5 mm do 11 mm. Stroj koristi igle DCxB27 – standard. Stroj je opremljen sa elektro magnetnim uređajem za odrezivanje konca, LED svijetlom te elektromagnetnim uređajem za podizanje papučice. Priključak na zrak nije potreban. Stroj je izuzetno stabilan i lak za korištenje. Brzina rada stroja do 7000 u/min.

Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model 562AE

Industrijski šivaći stroj – ravni iberdek.

Šivaći stroj se može nabaviti u slijedećim izvedbama: sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca. Služi za šivanje prekrivnih šavova ili porubljivanje duljine, šivanje paspul trake ili gume kod odjevnih predmeta. Stroj je opremljen sa gornjim pletaćem. Razmak igala – standardno 5.6 mm ili 6.4 mm. Stroj je opremljen sa elektromagnetskim uređajem za odrezivanje konca i podizanje papučice, LED svijetlom te nije potreban kompresor/stlačeni zrak. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model BRC 664BDII

Šivaći stroj – rukavni iberdek za prekrivne šavove i porubljivanje duljine odjevnih predmeta.

Stroj se može nabaviti u slijedećim izvedbama: sa 2 igle i 4 konca ili 3 igle i 5 konaca. Opremljen je sa gornjim pletaćem. Razmak igala standardno – 5.6 mm ili 6.4 mm. Stroj je opremljen sa elektromagnetskim uređajem za odrezivanje konca i podizanje papučice, LED svijetlom te nije potreban kompresor/stlačeni zrak. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model R5

Šivaći stroj – šteperica za šivanje sa jednom iglom za lagane, srednje teške i teške materijale.

Stroj posjeduje elektronsku regulaciju napetosti konca. Opremljen sa programatorom, uređajem za automatsko odrezivanje konca, podizačem papučice te automatskim učvršćivanjem početaka i krajeva šavova. Stroj je opremljen sa LED svijetlom. Izrazito čisti počeci i krajevi šavova, kratki konac nakon odrezivanja. Brzina stroja do 5000 u/min. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model Q5

Šivaći stroj – šteperica za šivanje sa jednom iglom za lagane, srednje teške i teške materijale.

Jednostavna izvedba stroja bez programatora i bez uređaja za odrezivanja konca. Stroj posjeduje ručno učvršćivanje početaka i krajeva šavova te LED svijetlo. Brzina stroja do 5000 u/min. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model R6

Šivaći stroj – šteperica za šivanje sa jednom iglom za lagane, srednje teške i teške materijale.

Stroj posjeduje kontrolu potrganog konca. Stroj je opremljen sa programatorom, uređajem za automatsko odrezivanje konca, podizačem papučice te automatskim učvršćivanjem početaka i krajeva šavova. Stroj posjeduje zatvoreni spremnik za ulje i opremljen je sa LED svijetlom. Izrazito čisti počeci i krajevi šavova, kratki konac nakon odrezivanja. Brzina stroja do 5000 u/min. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model R6F

Šivaći stroj – šteperica sa iglenim transportom sa jednom iglom; za lagane, srednje teške i teške materijale.

Stroj je opremljen sa programatorom, uređajem za automatsko odrezivanje konca, podizačem papučice te automatskim učvršćivanjem početaka i krajeva šavova. Stroj posjeduje zatvoreni spremnik za ulje i LED svijetlo. Izrazito čisti počeci i krajevi šavova, kratki konac nakon odrezivanja. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje model T1900BSK

Automatski šivaći stroj za šivanje zapora/riglica T1900G.

Opremljen sa programatorom sa LCD zaslonom u boji osjetljivim na dodir. Vrlo lak za upravljanje i izradu programa prema potrebi. Stroj posjeduje automatsko podizanje papučice, detekciju potrganog konca,  odrezivanje konca i LED svijetlo. Radno polje stroja 40×30 mm ili 60×50 mm. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje model BRC-T1790B

Programski šivaći stroj za izradu ravnih rupica.

Opremljen je programatorom sa LCD zaslonom osjetljivim na dodir, za odabir podešavanje parametara za izradu rupice.

Stroj radi rupice do maksimalne dužine 41 mm te automatski prorezuje rupice jednom ili više puta, ovisno o dužini rupice i dužini noža bez potrebe promjene noža kod promjene veličine rupice. Postoji mogućnost nadogradnje za izradu rupice do 120mm.Stroj posjeduje automatsko podizanje papučice,  odrezivanje konca, detekciju potrganog konca te LED svijetlo.

Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model T781E

Mehanički šivaći stroj za šivanje ravnih rupica do veličine 40mm. Stroj je opremljen sa uređajem za odrezivanje konca i nožem za prorezivanje rupice. Stroj posjeduje automatsko podizanje papučice, detekciju potrganog konca, odrezivanje konca i LED svijetlo. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model T3020

Automatski šivaći stroj za šivanje džepova, etiketa. Radno polje

130×100 mm, 200×100 mm, 300 x 200 mm za šivanje na teškim i extra teškim materijalima. Stroj je opremljen sa programatorom sa LCD zaslonim u boji osjetljivim na dodir. Vrlo lak za upravljanje i izradu programa prema vlastitoj potrebi. Stroj posjeduje automatsko podizanje papučice, detekciju potrganog konca, odrezivanje konca i LED svijetlo. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model 2030

Jednoigleni šivaći stroj za šivanje kože, cerada i ostalih teških

materijala sa dvostrukim transportom. Duljina boda 9 mm, brzina 2000 u/min. Stroj je opremljen sa programatorom, uređajem za automatsko odrezivanje konca, podizačem papučice te automatskim učvršćivanjem početaka i krajeva šavova, te LED svijetlom. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model 559G

Jednoigleni šivaći stroj – ”štircerica” sa uređajem odrezivanje viška materijala, sa donjim diferencijalnim transportom.

Duljina boda 9 mm, brzina 2000 u/min. Stroj je opremljen sa programatorom, uređajem za automatsko odrezivanje konca, podizačem papučice te automatskim učvršćivanjem početaka i krajeva šavova te LED svijetlom. Servo motor je u glavi stroja – 220V.

Bruce industrijski stroj za šivanje – model 8750J

Dvoigleni stroj za šivanje sa iglenim i donjim transportom.

Za šivanje na srednje teškim, teškim i ekstra teškim materijalima košulja, radnih odjela i kože. Komplet sa uređajem za odrezivanje konca, automatskim podizanjem papučice, programatorom i automatskim učvršćivanjem završetaka šavova. Stroj ima mogućnost isključivanja lijeve i desne igle sa povećanim grajferom, širine igala 6,4 mm (moguće i drugi razmaci – prema upitu). Brzina stroja 3000 u/min te dužina boda 5,0 mm – 7,0 mm.

Stroj  je opremljen sa mikro podmazivanjem te servo motorom 220V.

Bruce

Upit za Bruce

6 + 11 =

Servisni obrt

Elektroterm

vl. Drago premec

 

Sjedište:

Frankopanska 7,

HR-42230 Ludbreg

 

Lokacija ureda:

Zagorska 11,

HR-42230 Ludbreg

Telefon:

+385 (0)42 819 121

 

Fax:

+385 (0)42 306 821

 

Email:

info@servis-elektroterm.hr

 

Skype:

denis.elektroterm

Odjel prodaje

& Tehnički odjel:

 

Denis / Referent prodaje

+385 98 932 2411

 

Dejan / Referent prodaje

+385 98 900 4102

 

Zvonimir / Tehničar serviser

+385 99 809 0414